directievervoer-groningen-taxi-martiniTaxi directievervoer

Zakelijke bijeenkomsten, diners, vergaderingen en overige zakelijke afspraken vragen u wellicht om hiervoor te reizen. In het teken van het VIP- en Directievervoer, biedt Taxi Martini Groningen u een zeer unieke en sfeervolle vervoerswijze. Met de zakelijk geklede en kennisrijke chauffeurs, het moderne wagen interieur en de servicerijke rit invullingen, staat Taxi Martini Groningen graag voor u klaar. De comfortrijke wagen met gedetailleerde routeplanning, brengt u veilig en stipt op tijd naar uw afspraak. Uiteraard reikt deze taxidienst ook tot over de Nederlandse grenzen.

Groningen en omgeving

In onze bedrijfsvoering laten wij ons drijven door de wensen van onze klanten. Wij bieden u de gewenste kwaliteit voor de best mogelijke prijs. Naast regulier taxivervoer zijn we in het bijzonder gespecialiseerd in het verzorgen van zakelijk, directie-, V.I.P.-, en groepsvervoer. Ons bedrijf verzorgt dagelijks vele ritopdrachten vanuit de gehele provincie Groningen. De kern van ons vervoersgebied is gelegen in en om de plaatsen Groningen en omgeving.

Op rekening

Zakelijke klanten kunnen behalve contant betalen ook op rekening de taxi rit betalen. U kunt dus makkelijk een taxi voor uw medewerkers of gasten bij ons bestellen, zonder dat er in de taxi moet worden afgerekend. Middels het rijden op rekening kunt als bedrijf of als instelling snel en efficiënt een taxi reserveren zonder direct af te rekenen. U kunt wekelijks of maandelijks een factuur ontvangen. Voor deze dienst zijn er géén extra kosten aan verbonden.

WILT U RESERVEREN OF INFORMATIE OVER DE TAXI PRIJZEN?

+31 (0) 630 515 240

taxitel

Taxi Martini

 Stad Groningen

 taxi-martini@hotmail.com

Overige diensten:

Hier-kunt-u-pinnen