Taxi Groepsvervoer

Een dagje uit, een schoolreisje of een personeelsuitje?

BEL DIRECT

Reserveer Online Een Taxi

[wpforms id=”13860″ title=”false” description=”false”]

Taxi Groningen Groepsvervoer

Ook wanneer het op groepsvervoer aankomt kunt u bij Taxi Martini Groningen prima terecht. Er zijn verschillende varianten die wij voor het gemak voor u op een rijtje hebben gezet. Heeft u speciale wensen, neem dan contact op via mail, deze website of per telefoon.

Oplossing op maat

Voor een gezellige dag of avond uit hebben wij voor u een oplossing op maat. Samen uit samen thuis. Maar wie is de BOB (Bewust Onbeschonken Bestuurder). Wie is na een lange dag nog fit genoeg om iedereen veilig thuis te brengen? Het antwoord op die vraag is heel simpel! Taxi Martini Groningen verzorgt voor u het taxi vervoer door heel Nederland. Geen problemen met parkeren, en iedereen tegelijk op de plaats van bestemming!

Op vakantie

Wilt u met familie of vrienden onbezorgt op vakantie, informeer dan eens naar de mogelijkheden die wij u op dit gebied kunnen aanbieden. Niets is aangenamer dan uw vakantie te beginnen bij uw eigen voordeur. U kunt dan meteen al genieten van gezelligheid en vakantiesfeer!

Wij hebben taxibusjes tot vervoer van maximaal 8 personen. Zijn jullie meer dan 8 personen informeer dan naar de mogelijkheden. Wilt u terug gebeld worden vul dan uw gegevens in bij contact dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

WILT U RESERVEREN OF INFORMATIE OVER DE TAXI PRIJZEN?
Call Now Button