Taxibusje Groningen

Bent u op zoek naar een taxibusje in Groningen? Dan bent u bij Taxi Martini Groningen aan het juiste adres. Wij kunnen 8- personen vervoeren in onze luxe taxibusje. Wij rijden in een nieuwe Fiat Talento busje. Heeft u voor vragen of speciale wensen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken op 050- 579 92 98 of via onze contactpagina.

Taxibusje Groningen

U kunt bij ons ook terecht om te reizen naar bekende vliegvelden. Wij rijden ook naar alle populaire vliegvelden zoals, Schiphol, Bremen, Düsseldorf, Keulen, Eelde etc.
Bekijk onze tarieven pagina voor meer informatie.

Goedkope Taxibusje Groningen

Vervoer met één van onze taxibusjes staat garant voor een comfortabele reis. Doordat de kosten gesplitst kunnen worden over meerdere personen reist u op een goedkope manier. Een goedkope taxibusje boekt u nu simpel bij Taxi Martini Groningen. Onze taxibusjes worden regelmatig ingezet voor:

  •  Bedrijfsuitjes
  •  Kinderpartijen
  •  Vrijgezellenfeestjes
  •  Studentenfeestjes

Bij Taxi Martini Groningen kunt u 7 dagen per week een beroep doen op onze speciale haal- en breng service. Om verassingen te voorkomen raden wij aan om een taxibusje van te voren te reserveren.

Wilt u een taxibusje van te voren reserveren? Dat kan via 050- 579 92 98 of via onze contactpagina.

Taxibusje 8 personen in Groningen

In onze luxe taxibusje is plaats voor 8- personen. In de taxi is het mogelijk om te pinnen en het taxibusje is uitgerust met alle voorzieningen. Op een comfortabele manier reizen met meerdere personen? Bij Taxi Martini Groningen is dit mogelijk.

Een dagje uit, een schoolreisje of een personeelsuitje? Ook wanneer het op groepsvervoer aankomt kunt u bij Taxi Martini Groningen prima terecht.
Heeft u speciale wensen, neem dan contact op via mail, deze website of per telefoon.

WILT U RESERVEREN OF INFORMATIE OVER DE TAXI PRIJZEN?
+31 (0) 630 515 240

taxitel

Taxi Martini

 Stad Groningen

 taxi-martini@hotmail.com

Hier-kunt-u-pinnen